mandag 5. november 2012

Tips til barnebursdag!


Her viser jeg morsom mat og kaker du kan lage til barnebursdag!Fotballkake er perfekt å ha i barnebursdager for fotballinteresserte gutter eller jenter. Det er en kul og populær kake, som ikke tar så lang tid å lage. Oppskrift her!Oppskrift på fotball cupcakes her!Langpanne sjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Denne kake tar ikke lang tid å lage og den er enkelt pyntet med non-stop og seigemenn. Barna kan være med å pynte kaken selv.
Oppskrift her!
Oppskriften på denne puslespillkaken finner du her!Kjempesøt, liten, rosa bursdagskake. Oppskrift her!


Stilig Angry bird  bursdagskake. Oppskrift her!Dyreboller er boller formet som forskjellige dyr og pyntet med melisglasur. De er helt supre til barnebursdager. En garantert suksess! Oppskrift her!Sjokoladeboller med masse sjokoladebiter kommer garantert til å falle i smak. Oppskrift her!

Disse fantastisk gode, søte og morsomme grisebollene kommer nok barna til å like! Oppskrift her!Oreo lollipos er oreokjeks på pinne, dyppet i sjokolade og pyntet med strøssel. Fantastisk gode, veldig populære og perfekte å servere i barnebesøk. Oppskrift her!

 

Vanilla cake pops er sukkerbrødkuler på pinner, dyppet i hvit sjokolade og pyntet med forskjellig strøssel. Utrolig gode cake pops med deilig vaniljesmak. Oppskrift her!


Morsomme cupcakene med forskjellige figurer blir garantert en suksess i barnebursdag. Oppskrift her!Disse kanincupcakene er utrolig søte og passer perfekt for små rosaglade jenter som samtidig liker søte kaniner. Oppskrift her!


Søte ugle cupcakes med oreokjeks til øyne. Oppskrift og fremgangsmåte her!Stilige heste cupcakes! Oppskrift her

Har barnet ditt bursdag om vinteren. Hvorfor ikke servere snømanncupcakes?
Du finner oppskriften her!Pigs in a blanket/ innbakte pølser er et alternativ til hot dog. Oppskrift her!Minipizza er supert å servere i barnebursdager. Oppskriften finner du her!Pizzaboller er god og lett mat å servere i barnebesøk. Oppskrift på pizzaboller her!


Håper du fikk noe tips om hva du kan servere i en barnebursdag.

Thea

6 kommentarer:

 1. Supert! Her var det akkurat perfekte tips til oss, så gøy:) Snømenn og kaniner blir garantert poppis i besøket! Så mye fint du lager, digger bloggen din!

  Maren, Bergen

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Maren! :)Så bra at du fikk noen tips til hva du kan lage i besøket. Lykke til med bakingen! :)

   Slett
 2. Fine tips til barnebursdag :)

  SvarSlett
 3. jeg er imponert over hvor flink du er!! har selv prøvd noen av oppskriftene til barnebesøk og da er bloggen din perfekt!! super blogg!!

  SvarSlett
  Svar
  1. åå tusen takk! Så kjekt å høre at du liker bloggen og har brukt noen av oppskriftene :)

   Slett

Hva synes du om oppskriften? Eller har du spørsmål? Ikke nøl med å legge igjen en kommentar her - svarer så fort jeg kan :-)